Hoe werkt het?

Golfersbieden.nl is een veilingsite. Op golfersbieden.nl worden golfartikelen geveild. De producten (‘kavels’ in veilingtaal) worden per opbod verkocht. Bent u de hoogste bieder? Dan dient u het product (conform de Algemene Voorwaarden) af te nemen. Golfersbieden.nl is een initiatief van Golfcenter Sporthaantje.

Veiling van golfartikelen

Producten worden individueel geveild. Per product is een einddatum en tijd ingesteld wanneer de veiling afloopt. Per product kan een startbod ingesteld zijn. Op de veilingpagina van een product zijn alle relevante gegevens voor de veiling van het product vermeld.

Als u een bod doet, moet u uw naam, uw e-mailadres en het gewenste bod invullen. Wij bewaren deze gegevens conform onze privacy policy. Een kavel kan voorzien zijn van een minimaal vereiste verhoging. Dit staat altijd vermeld op de kavelpagina. Hier wordt op gecontroleerd. Een bod is altijd een heel getal. U kunt geen lager bod invoeren dan het actueel hoogste bod.

Tot het eindtijdstip van de veiling kunt u bieden op een product. Bent u na het verstrijken van de deadline de hoogste bieder? Dan bent u de nieuwe trotse eigenaar van het product! Bij elk product wordt aangegeven of de veiling reeds gestart of geëindigd is. Via de getoonde timer ziet u de hoeveelheid resterende tijd totdat de kavel sluit.

Wanneer u de hoogste bieder bent en de veiling afgelopen is bent u de winnaar. U ontvangt dan binnen korte tijd een e-mail met daarin informatie aangaande de afhandeling. In de e-mail wordt een link meegestuurd waarmee u de kavel direct af kunt rekenen. U kunt het product afhalen of laten verzenden. Let goed op vanuit welke vestiging het product aangeboden wordt! Bezorging van de kavel geschiedt wanneer de betaling binnen is. We streven ernaar uw kavel zo snel mogelijk te versturen indien u deze verstuurd wilt hebben.

In tegenstelling tot andere populaire veilingsites is de eindtijd van de veiling absoluut. Veilingen worden niet verlengd in de laatste paar minuten. Wanneer een kavel binnen het komende uur afloopt en u hebt een bod gedaan (maar u hebt niet langer het hoogste bod geplaatst), dan ontvangt u een reminder per e-mail. U kunt dan beslissen of u nog een bod wilt doen.

Kosten

Er worden voor een product geen veilingkosten in rekening gebracht. De prijs van een kavel is altijd inclusief BTW. Een bod is altijd inclusief BTW. Alleen voor verzenden wordt (indien u hier voor kiest) kosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn ook inclusief BTW.

U kunt ervoor kiezen een product op te halen in de vestiging waar de kavel aanwezig is. U kunt het product ook laten opsturen. Hiervoor worden € 6.50 verzendkosten (incl. BTW) in rekening gebracht. Deze informatie wordt u ook in de e-mail meegedeeld die u krijgt wanneer u de veiling gewonnen heeft.

Wanneer u de hoogste bieder bent krijgt u een e-mail toegezonden met daarin een link om direct de afhandeling van de kavel te regelen. U vult de factuurgegevens in en eventuele verzendgegevens. Daarna kunt u direct via iDeal de kavel afrekenen.

Bent u de hoogste bieder maar u woont in België  dan sturen wij via paypal de faktuur.

Wenn Sie der Höchstbietende sind, aber in Deutschland leben, senden wir die Rechnung per Paypal

Rechten en plichten

Wanneer u een bod op een product doet, dan bent u verplicht (indien u na het verstrijken van de deadline de hoogste bieder bent) het product af te nemen. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.