Mizuno JPX921Hot Metal – ijzer 4 Steel Stiff – NIEUW – direct kopen –

De JPX lijn bevat van origine de meest vergevingsgezinde ijzers van Mizuno (betere spelers kozen vaak voor de MP-ijzers), maar de clubs kregen een enorme boost toen Brooks Koepka met de JPX919 ijzers vier Majors in drie jaar won – zonder dat hij bij Mizuno onder contract stond.

Logisch dus dat we reikhalzend uitkijken naar de nieuwe JPX921 lijn, die nog steeds bestaat uit de Tour, de Forged, de Hot Metal en de Hot Metal Pro.

De JPX921 Hot Metal ijzers genereren de hoogste balsnelheid van alle Mizuno ijzers, gecombineerd met een rechte balvlucht en gecontroleerde landingshoek. Het is de derde generatie waarin chromoly wordt gebruikt, wat volgens de designers precies de tijd is die nodig is om nieuwe technologie optimaal te benutten.

adviesprijs € 159

Let op dit ijzer staat op einddatum 31 december 2022 maar wanneer er een redelijk bod komt nemen wij het recht dit direct te beëindigen en bent u de eigenaar en wachten we de einddatum niet af.

Minimale startbod € 125,00
Startdatum veiling01-01-2022 22:00:00 uur
Einddatum veiling31-12-2022 21:59:59 uur
LOCATIE PRODUCTDrachten
Resterende tijd
Minimale verhoging volgende bod € 5,00

Biedingen kavel:

Er zijn nog geen biedingen gedaan op dit product.

Wees de eerste om “Mizuno JPX921Hot Metal – ijzer 4 Steel Stiff – NIEUW – direct kopen –” te beoordelen

Let op: Als u een bod doet, krijgt u hiervan bericht per e-mail. Ook wanneer u overboden wordt krijgt u bericht. Dit bericht kan bezorgd worden in de spam map (of junk e-mail) van uw e-mailaccount!